Covid-19 antigeen (speeksel) sneltesten

(hèt relatiegeschenk 3.0?)

Covid-19 antigeen sneltesten zullen de komende maanden meer en meer een belangrijke rol in onze samenleving  gaan spelen om meer individuele vrijheid te creëren: step-by-step naar kantoor gaan, naar evenementen, kinderdagverblijven, onderwijs, horeca, etc., etc. De antigeen sneltest zal nooit 100% zekerheid geven, maar zeker sterk helpen richting bewegingsvrijheid! En bij een positief resultaat dient men absoluut een PCR test te doen.

Een korte uitleg:

  • Er zijn sneltesten met wattenstaafjes (niet meer diep in de neus) en speeksel Die laatsten zijn (zeker voor zelfgebruik) veel vriendelijker in gebruik.
  • Het RIVM en Ministerie van Volksgezondheid heeft nu enige staafjes testen het predicaat zelf sneltest toegekend. De vriendelijker speeksel zelftest is nog pending bij het RIVM om zich als zelf sneltest te mogen benoemen. Goedkeuring wordt snel verwacht.
  • Op dit moment wordt bij het gebruik van de speeksel sneltesten nog geadviseerd die door zorgverlenenden te laten uitvoeren, omdat ze nog niet als zelf sneltest aangemerkt mogen worden. De praktijk leert echter dat de speeksel sneltest erg gemakkelijk/eenvoudig door eenieder zelf gedaan kan worden, beter dan met staafjes. Van velen ontvingen wij al die bevestiging.
  • Alle door ons aangeboden testen voldoen volledig aan de voorgeschreven eisen. Zo is de speeksel sneltest TÜV en CE gecertificeerd! Certificaten kunnen wij opsturen.
  • De meeste sneltesten kunnen wij al af 25 stuks toe sturen (veel particulieren zijn er blij mee!). Af 100 setjes zonder verzendkosten.

Ten slotte: door de laatste weken heen bemerkten wij een bijzondere kant van vooral de speeksel sneltesten. Huiverig voor samenzijn, met in acht neming van de voorgeschreven regels, wordt een sneltest nu vaak cadeau gedaan ipv een fles wijn, bloemen of een ander (relatie)geschenkje. Een onverwacht- maar erg positief cadeau dat sterk gewaardeerd wordt. Leg het op de plank “for in case off”.

Voor meer gedetailleerde informatie en instructie hoe de speeksel sneltest te gebruiken download hier de speeksel sneltest info!

Voor het verkrijgen van prijzen, aantallen, certificaten, e.a.: mail naar info@futureworld.nl